Thursday, November 1, 2007

Lite om fodelsedagen

Jag blev 1 ar aldre! Tack mamma/pappa/coco/isobel och C... for att ni gjorde den sa fantastisk!

Tack T/H/A for att ni gjorde helgerna innan till helt grym. Kandes som jag blev massa ar yngre av att fira i flera veckor. Nu ar det over vilket ar skont eftersom jag inte gillar att vara i fokus. Nu ar det all pa Coco och sen pa Isobel. Fokus kan vara kul dock fast i andra sammanhang. Ska snart lagga upp fodelsedagsfilmen.

Snabbspolning till en helg av konsumption. En helg av host, dimma och massa lycka. Men mest konsumption tror jag. Ja, Robin berglund var har och skulle kopa hela New Yorks barnattiraljsforrad. Trots det sa brackte vi honom... Med rage. Men det var mer planerat - eller inte. Well well

Jens lekman som var helt briljant i helgen. Hoppas han dyker upp Shanghai en dag - for den har konserten var nastan lika bra som den pa Nalen for tva ar sen nastan. Hela damorkestern var med och herrkoren kom som vanligt in pa slutet, vilken visade sig innehalla Cs gamla chef. Latt lustigt.

Som en slutkommentar sa finns det aven hopp i detta landet aven om 80% av amerikanerna tycker att landet ar pa vag utfor. Haromveckan sa slappte de den (numera) 20 ariga killen i Georgia som fatt 10 ars fangelse for att ha haft oralsex med en 15 arig tjej. han var 17 vid tillfallet och det var frivilligt, nagot som det inte radde nagot tvivel om vid tillfallet for dom. men 10 ar for man i Georgia for nagot sadant! Bill Clinton fick?...... han ar iaf fri och ett gang I-bankers har oppnat sina planbocker och samlat ihop en miljon dollar till killen for college och annat.

Lite MV bilder









No comments: